ŠOKANTNO SAZNANJE! Lidija BJEŽALA od pomahnitalog ubice: Pucao joj u potiljak, pa u grudi – evo kako je TAČNO namamio Đokiće…

0
381

Potraga za ubicom porodice Đokić se odvijala skoro mjesec dana, nakon čega je priveden njihov prvi rođak Goran Džonić. Trenutno je u pritvoru i do sada je promjenio nekoliko iskaza. Bio je toliko očajan da je odlučio da u sve uplete i svoja vlastita dva sina. ali, oni su imali alibi pa su pušteni na slobodu.

Njegova supruga je također, imala nekoliko čudnih svjedočenja, tako da je i protiv nje bila podignuta optužnica. Mnogo je priča koje su vezane za ovo ubistvo, a jedna je prava, a prema posljednjim informacijama ovo se dogodilo te kobne večeri u napuštenom ataru u blizini rijeke Morave.

Sve se dogodilo na raskršću Žitkovac- Tešica, gdje ih je zaustavio Goran i zamolio za pomoć jer mu je nestalo goriva. Kada su došli na lice mjesta, rođaku je odmah ispalio metak u glavu, Lidija je krenula da bježi, pa je dobila metak u potiljak. Sve ih je zapalio, ali su ostali detalji na osnovu kojih se mogao saznati identitet.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here