Glumica Snežana Savić oduvek je važila za svestranu ženu, majku, damu, koja odiše harizmom i stilom i nekom atraktivnošću kojom odiše. Snežana nikada nije voljela da svoj privatni život javno eksponira, ali neki detalji su svima dobro poznati, a neki baš i ne.

Naime, Snežana iz braka sa Dragoslavom Lazićem ima kćerku Anitu, koja je takođe glumica, a što mnogi nisu znali. Savićeva i Lazić su svoju bračnu zajednicu okončali poslije nekoliko godina, a on se poslije toga ponovo oženio, i to glumicom koja je od njega mlađa 30 godina Draganom Turkalj što je Snežamni pretpostavljamo bio veliki udarac. On je sa svojom izabranicom dobio blizance, sina i kćerku, u 76. godini, što je bio šok za mnoge.

Glumica je sada za ekipu emisije “Premijera” priznala da i pored mnogih briljantnih uloga koje je odigrala u životu, one najvažnije, koje nisu za publiku, nije odigrala kako je planirala, nije islo po planu.

Postoje neke životne uloge koje nije odigrala onako kako sam je željela, a to je uloga da bude savršena u kući, da bude savršena majka, žena, supruga, domaćica, ona se trudila revnosno – rekla je glumica.

Uz njeno ime je oduvijek išao epitet jedna od najlepših dama sa javne scene, a Savićeva sada priznaje da joj je održavanje tog epiteta bio veoma težak i naporan posao jer je ipak trenalo sebe njegovati u svakom trenutku,

Rezultat slika za snežana savic

– To je ozbiljan posao, zato što žena treba da se bavi sobom i da u svakom trenutku nosi taj prefiks na pravi način, jer to je imperativ i to se od nje očekuje – navela je ona u ovom intervju

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here