Složit ćemo se da je ovo jedna od najgorih godina koje smo doživjeli i da se loše vijesti i događaji svakodnevno dešavaju u cijelom svijetu,.
Prvo smo imali poižare u Australiji, pa su tu bile poplave i zemljotresi šriom svijeta, pa smo imali pojavu korona virusa koji je još uvijek aktuelan.
Tu se ubraja i snažna eksplozija u Bejrutu i niz se samo nastavlja.

Jednostavno se moramo navići na to da se dešavaju loše stvari i da će ih u budućnosti biti još više.
To je i tema današnjeg članka, a to je snažna ekplozija u blizini željezničke stanice, u Engleskoj, tačnije u gradu Stoumarketu.

U ovoj snažnoj ekplozijij najmanje je jedna osoba povrijeđena, a ona se desila u okrugu Safok, negdje oko 20:20 po lokalnom vremenu.
Policija Safoka kao i portparol hitne pomoći su istakli kako su dvije osobe lakše povrijeđene, a jedna osoba je prevezena u bolnicu.

Na lice nesreće izašli su i vatrogasci kao i zdravstveni radnici, a pozvali su građane da izbjegavaju to područje radi mogućnosti urušavanja dijelova stanice, kao i radi uviđaja.

Pored toga što je evakuisana stanica, evakuisane su i obližnje zgrade.

Više informacija ćemo dobiti kasnije nakon što se uviđaj završi, a među tim informacijama trebali bismo znati koji je uzrok ove eksplozije.

Da li vi imate komentar na događaje iz ove godine?
Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here