Zanimljivosti

Snalažljivost ovog dječaka nasmijala je cijeli region, ali ne i učiteljicu, nju razbjesnila!

Najveći komičari koji nas mogu nasmijati su djeca koja su najveće blago cijelog svijeta. Oni svima izmame osmijeh na lice ne samo što bude smiješno nego potpuno iskreno od njih i nikad nemaju skrivene namjere. Djeca su najveći biseri ali zanju ponekad biti snalažljivi da im stariji mogu pozavidjeti na tome.

Dok si mali ne znaju lagati nego samo pričaju što misle iskreno ili ponekad prilagode istinu kako njima odgovara. Često to svima bude simpatično sa njihove strane  pa im skoro niko i ne zamjera. U školi se znaju dobro snaći sa domaćim zadaćama ali učiteljice ponekad  nisu dobro raspoložene da im popuste da se  izvuku iz nevolje.

Jedna učiteljica  je za veoma kratko vrijeme  postala hit na društvenim mrežama, jer je nagradila učenika za njegovu logiku i razmišljanje  iako je netačno odgovorio. U sljedećem slučaju učiteljica nije imala razumijevanja za učenika koji je nacrtao ruku napisao da mu progleda kroz prste, ona je samo napisala da je pregledala i ne vidi ništa ,sve je prazno i dala mu jedinicu.

Add Comment

Click here to post a comment

Oglasi – Advertisement