SMRT KĆERKE RATKA MLADIĆA I DANAS JE MISTERIJA! Postoje DVIJE MOGUĆE VERZIJE – General je pred sahranu tražio da on lično uradi JEDNU BIZARNU STVAR! (FOTO)

0
282

Kćerka Ratka Mladića, Ana je izvršila samoubistvo u svojoj 24-oj godini, 24. marta 1994. godine u porodičnoj kući u kojoj su se tada nalazili njen brat i majka. Mladić tvrdi da su je ubili njegovi neprijatelji, da njegova mezimica nikada ne bi izvršila samoubistvo.

U to vrijeme, Ana Mladić je bila među najboljim studentima medicinskog fakulteta, a kako kažu njeni bliski prijatelji, bila je ponosna na svog oca, čak ga je nekoliko puta posjećivala na ratištima i njena smrt je za mnoge ostala misterija i niko nije mogao dokučiti razlog za njeno samoubistvo.

Također su se pojavljivale različite špekulacije o motivima zbog kojih je Ana digla ruku na sebe, jedna od njih glasi da je njen momak poginuo na ratištu u Bosni i Hercegovini, te da je za to krivila svog oca. Prema pričama, njenom ocu se nije sviđao njen momak, smatrao je da nije dovoljno dobar za njegovu kćerku, pa ga je poslao na prvu liniju fronta u nadi da će poginuti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here