Jedna se žena iznenadila kad je nakon pranja ruku koristila ručnik koji joj nije bio namijenjen, ali ne i rukama. Njena priča započela je kod dečka kad je otišla na toalet. Kad je učinila što je imala, oprala je ruke i osušila ih ručnikom, za koje je kasnije saznala da ju je potencijalna svekrva koristila za svoje “privatne dijelove”.

Njeno priznanje šokiralo je mnoge koji su pročitali ono što je napisala, a nisu mogli razumjeti da netko drži poseban vaginalni ručnik na vidljivom mjestu. 

“Spavala sam s dečkom za vikend, dok su njegovi roditelji bili na putu. Kad su se dan kasnije vratili, srela sam njegovu majku u kupaonici. Nervozno je pitala je li netko slučajno upotrijebio plavi ručnik, a ja sam rekla da. Zatim mi je bez pardona rekla da čistim ručnikom čisti svoje intimne dijelove “, započela je djevojka svoju traumatičnu priču.

“Ispričala sam se i rekla da ne moram znati. U redu je, ali sada se osjećam jako neugodno. Osjećala sam se malo bolesno i mislim da se ona osjeća isto ”, dodala je i priznala da će u budućnosti biti opreznija kad koristi tuđu kupaonicu.

Njena je priča naišla na različite reakcije, a ljudi su uglavnom užasnuti ili zbunjeni. “Imala sam vaginu 50 godina i nikada nisam čula da je bilo koja žena posjedovala ručnik isključivo za nju”, komentirala je jedna žena, dok su se drugi pitali zašto gospođa uopće drži takav ručnik u kupaonici koji svi koriste.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here