SLIJEDI VANREDNO UBACIVANJE! ONI VEČERAS ULAZE U ZADRUGU SA POSEBNIM ZADATKOM! DEJANU I DALILI NEĆE BITI DOBRO KAD IH VIDE! (FOTO)

0
581

Kada je u pitanju rijaliti Zadruga, kao što smo navikli, svaka subota je rezervisana za emisiju “Pitanja novinara”, pa će tako novinari imati priliku da takmičare ispituju. Ono što je najzanimimljivije je to da se subotom isto tako znaju desiti i vanredna izbacivanja.

Bašiz toga razloga postoje spekulacije da će se desiti izbacivanje. Glavna tema ove sezone je svakako Dalila i Dejan, a povodom te istuacije se oglasila i Dalilina majka, Emina Mujić koja je za medije otkrila da želi da uđe u rijaliti, kao i to da će razgovarati sa produkcijom.

Zbog svega navedenog su počele spekulacije, pa su mnogi rekli da će Dalilina majka ući u Zadrugu, zajedno sa njom bi trebao ući i Dejanov brat, David Dragojević. “Litam ulaze Dalilina mama i David da digne kćerku iz pakla, navodno kao gost na sedam dana”- bio je jedan od komentara. Produkcija nije najavila nikakva vanredna ubacivanja, tako da samo ostaje da vidimo šta će biti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here