Vjerovatno niste nikada čuli za ovu pjevačicu, ali vaš stariji ukućani definitivno jesu, ali Vera Ivković je bila najbolja pjevačica iz Srbije za vrijeme bivše Jugoslavije.

Njena karijera je bila na samom vrhuncu osamdesetih godina, pa zato i kažemo da vjerovatno niste nikada čuli za nju, a i oni koji znaju za nju rijetko znaju za njenu porodičnu tragdeiju koju je doživjela i iz koje se nikada nije oporavila.


Ono što je sigruno jeste da je javnost bila šokirana tom vješću da je ona umrla, ali isto tako da je završila u staračkom domu, te su se svi pitali zar stvarno nije postojao niko ko bi se brinuo o njoj.

Ona je, naime, cijeli svoj život živjela u Rumi, i imala je jednu kćerku.

Međutim, njezina kćerka Maja je umrla vrlo mlada u svojoj 27 godini, a nakon njene smrti brinula se o njenom sinu, a o svom unuku, a onda je 2006. godine Vera pretrpjela moždani udar iz kojeg se nikada nije oporavila.


Usljed toga i kako se nije mogla brinuti sama o sebi bila je smještena u starački dom gdje joj je bilo potrebna 24 časovna njega.

Drugi udarac je pretrpjela kada je umro njen muž, a ove detaqlj je objavi njen unuk Danilo, koji je redovno posjećivao, a on je tom prilikom istrakao da se njegova baka nikad nije mogla oporaviti od ove dvije tragedije.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here