Koliko puta ste samo do sada čuli da je vašem komšiji opljačkana kuća dok su oni bili na odmoru ili moru ili da je nekome u sred bijela dana ukraden automobil ili otuđene uopšte neke stvari.

Vjerujte da, ukoliko lopovi žele da vas opljačkaju, oni vas prate nekolliko dana kako bi uspjeli da zapamte vašu rutinu i da vam zapamte vaše slabosti kako bi lakše došli do vas.

Oni naročito prate i zapažaju kada odlazite na odmor kako bi krenuli u akciju.

Međutim, provaliti danas nekom u kuću ili stan mnogo je teže u ondosu na prije nekih dvadesetak godina.


U ovom periodu sada ljudi ugrađuju protiv provalna vrata, ali i sisteme, tako da je lopovima veliki rizik provaliti u kuću, ali to ne znači da biste se trebali opustiti u bilo kojem trenutku.
U posljednje vreijem, barem što se pljački tiče postao je popularan jedan trend, a to je krađa automobila ili stvari u automobilu dok ste na benzinskim pumpama.

Ono što je sigurno jeste da na pumpama oni vrebaju i čekaju svoju narednu žrtvu.

Ukoliko ste osoba koaj sama odlazi na benzinsku pumu kako bi nasuli gorivo, onda ste prava meta za njih. Oni vas prate i onda se parkiraju tik uz vas, ali na kontra strani.

Dok se vi bavite sipanjem goriva, oni izlaze iz automobila, zatim se sagnu i otvaraju vaša vrata, i onda uzimaju vašu torbu, novčanik ili mobilni telefon.

Uglavnom bilo kako bilo, naročito zbog ovakve situacije kakva vlada u državi, te su još učestalije krađe, budite oprezniji sa vašim stvarima i pazite se

Kako vi ovo komentarišete? Da li ste vi ikada bili opljačkani? Ispričajte nam to iskustvo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here