SKANDALOZNA JEZIVA PROMJENA! Srbija u nejverici… Anastasija SAMA SEBI ubrizgala filere za 1.800 eura i UNIŠTILA lice… Vidjela je tutorijal na internetu…(FOTO)

0
358

Današnji članak je posvećen plastičnoj hirurgiji koja je potpuno obuzela svijet.
U posljednjih par godina, svi su uvidjeli da im “nešto nije u redu” sa tijelom ili licem, te onda pristupaju plastičnim korekcijama. Većina njih ide kod neprovjerenih doktora.

To nam najbolje pokazuje situacija koja je potresla Srbiju, kada je priveden poznati beogradski estetičar, koji je unakazio mnoga lica. Na kraju se ispostavilo da je on imao “napucanu” kliniku u centru Terazija, a sa cijenama je bio najskuplji. Niko nije bio svjestan da im lice radi jedan običan maser, a da je njegov asistent njegova majka, domaćica.

Na internetu imamo dosta klipova koji nam pokazuju kako možemo uraditi neke stvari kod kuće, bez operacija. Žene nasjedaju na ove stvari, onda se igraju doktora kod kuće. Anastasija Pokreščuk ima 32 godina, ona je velika Ukrajinska atrakcija. Na Instagramu ima preko 250 000 folovera, a od svog lica pravi haos. Na ubrizgavanje raznih filera u obraze je potrošila preko 1 800 eura. Nema namjeru da stane, planira poraditi zadnjicu i usne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here