Ono što je sigurno jeste da su Jovana Joksimović i Srđan Predojević jedan od najpoznatijih voditeljskih parova, a oko njih se zaista podigla velika prašina otkako su oni otišli sa televizije Prva zbog nesuglasica sa čelnicima televzije.
Vjerovatno ste već pročitali i znate da se digla velika polemika naročito jer je kao glavni razlog navedeno da njih dvoje nisu dozvolili mješanje u koncept emisije, a to je u neku ruku bio i cilj menadžmenta jer su htjeli da ubace mladog novinara u njihovu emisiju jer je Filip tokom ljetne šeme imao veoma dobar rejting.


Ovom voditeljskom paru je to bilo nedopustivo, pa su oni odmah najavili odlazak, a prema nekim infromacijama ništa jpš nisu zvanično potpisali, tako da bi mogla postojati velika mogućnost vraćanja njih dvoje na posao.

Ono što je ljude dodatno zbunilo jeste i sinošnja Srđanova objava na instagramu gdje najavljuje emisiju i tom prilikom je tagovao Jovanu.
Mnogi su odmah pomsilili da su se oni vratli na televiziju ali ako je suditi prema jutrošnjim događajima ispred televizije to nije istina.

Prema navodima medija Srđan je jutros rano došao na televziju i htio je da uđe, ali mu nije bilo dopušteno.

Možda je ovo pravi odgovor da su njih dvoje završili sa čelnicima ili još bolje da su čelnici završili sa njima.

Povodom ovog pitanja se još niko nije oglasio, ni menadžment, ni Srđan ni Jovana.
Ostaje nam da vidimo šta će se desiti.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaša mišljenja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here