Svima nama se barem jednom desilo da pogriješimo, ali stvarno nekada se i nama desilo da neka greška koju smo počinili nas dovede u jako nezgodnu i čudnu situaciju.

Jedna od takvih situacija se desila jednom čovjeku iz Bora kojem je nažalost supruga preminula u bolnici u Nišu.
Ono što je šokantno u svemu ovome, tijelo Nišlijke E.I. koja je takođe preminula u bolnici u Nišu je rpedato pogrešnoj porodici i mužu.


Umjesto da tijelo pokojnice bude poslano rodbini u Niš ono je poslano za Bor, ali tek nakon dva sata je došlo do saznanja da je došlo do greške.

Ne smijemo da zamislimo kako se osjećao njen sin Boris Ilijev kada je saznao da je tijelo njegove majke poslano drugoj porodici.
On je za medije naveo da mu je iz bolnice saopšteno da je njegova majka preminula, a onda su oni po običaju organizovali sahranu koja je se trebala desiti sutradan u 12h.

On je stigao u bolnicu da preuzme tijelo svoje majke, ali onda je se desilo to što niko nije mogao očekivati.

On je, naime, radniku rekao da je došao po tijelo njegove majke, i kada je rekao njeno ime, radnik mu je rekao da je ona već odvezena, a na upit Borisa kako je to moguće, radnik mu je rekao da je bio jedan čovjek iz Bora koji je rekao da ej to tijelo njegove supruge, te kako je plakao i milovao njeno tijelo, te ga kasnije odvezao u Bor.


Kada su shvatili da su pogriješii, radnici su zvali tog čovjeka iz Bora koji je već bio na pola puta, ali se vratio u kapelicu sa tijelom Borisove majke.,

Tada su ustanovili da taj čovjek iz Bora nije ni pogledao u sanduk, a kamoli da je bilo nekog milovanja i plakanja nad sandukom

Da li vi imate neki komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here