Zvezde Granda poznat je kao najgledaniji muzički šou talenata kako u Srbiji, tako i u regiji, a ujedno je i najdugotrajniji šou i muzičko takmičenje. Ova emisija emitira se više od 15 godina, a sve je počelo 2004. godine s audicijama, a na kraju prve sezone pobjednik je bio sada već dobro poznati pjevač Branislav Bane Mojičević. Kroz sve ove sezone ovog takmičenja prošao je velik broj kandidata, kao i pjevača koji su do sada napravili zavidnu karijeru. Žiri koji je bio dio ove emisije mijenjao se tokom svih ovih sezona, a posljednja kombinacija žirija koju čine Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Đorđe David i Viki Miljković, kao i Marija Šerifović pokazala su se kao dobitna kombinacija.

Tokom svih ovih godina neprestano su se nagađali dolasci i odlasci pojedinih članova žirija, a nekako se na tu temu najčešće spominjalo ime Marije Šerifović, koja je često najavljivala njen odlazak zbog drugih obaveza, ali to se do sada nije dogodilo. No nedavni događaji daju neke naznake da se po tom pitanju nešto događa. Za Mariju se zna da je aktivna na društvenim mrežama, pa je objavila video na kojem se može vidjeti kako je pjevačica trenutno u Americi, u Kaliforniji.

Marija je kontaktirala sve i rekla da joj je tamo super, ali dodala je i da nema sjajne vijesti za šefa Granda, Sašu Popovića, i rekla mu da će vjerojatno morati potražiti novog člana žirija, jer nakon povratka iz Amerike morat će biti u karanteni, a biće primorana i da odradi PCR test. Naravno, ovo je šala, ali sumnjamo da se Saša šali kada je riječ o ovakvim stvarima, jer ne voli kad se stvari rade iza njegovih leđa i kad nema informacija o tome šta se tačno događa kad njega nema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here