Zasigurno jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda u Srbiji, a vjerujemo kako nema osobe koaj nije čula za nju, jeste Mira Škorić koja iza sebe ima ogromnu karijeru, a čije se pjesme i dan danas baš puno slušaju.

Dok je počinjala svoju karijeru ona je bila jako mlada, a poznato je isto tako da je bila veliki prijatelj sa Cecom Ražnatović, ali su se u jednom trenutku udaljile i prestale  družiti.


Nikadas u javnosti se nije szanalo zbog čega je to tako ali se šuška da je razlog njeno prijateljstvo sa Jelenom Karleušom, a sa kojom je Ceca već svima u poznatom ratu.

Čak je nekoliko puta i sama Mira rekla kao se one više ne čuju, i da se ne druže, a pored toga je priznala da joj se nešto desilo u privatnom životu što nikada neće zaboraviti.

To se desilo prije nekih dvije godine, a poznato je bilo da je Mira bila u vezi sa jednom njemačkim biznismenom, za kojeg se govorilo da će se i udati za njega, jer joj je poklonio i vjerenički prsten kojeg je ona svima ponosno pokazivala.

Iako je Mira i dalje živjela u Srbiji zbog svojih obaveza, a on u Njemačkoj ona je odlučila da jednog dana ode da ga iznenadi svojom posjetom, a kada je ušla u njegov stan zatekla ga je u krevetu sa jednim muškarcem.

Ona je jednom prilikom rekla da tu sliku iz glave nikada neće moći izbrisati i nakon toga dugo je osjećala jedno veliko poniženje nakon tog stramnog čina.

Da li vi imate komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here