Vjerovatno ste barem jednom čuli ovu već kultnu priču o tome da se sekretarice uvijek moraju dopasti šefovima, a šefovi to shvate opet i više neo što treba pa onda kreću da je spopadaju, a sa druge strane imamo i oni koji to ne žele nego odmah budu otpuštene ili premještene na drugi odjel.

Jedna od takvih priča se dogodila na Filipinima, a video koji to dokazuje je vrlo brzo postao viralan i popularan širom sviejta.

Ono što je još gore, nije ovo bio slučaj u nekoj firmi nego je to bio slučaj sa jednom vladinim dužnosnikom koji je tokom videokonferencije nasrnuo na svoju sekretaricu.

Sve se to desilo na platformi Zoom koja je postala jako popularna u vrijeme pandemije kada niko nije bio u mogućnosti da se uživo sastane, a sastanci su se morali održavati, pa su svi prešli na ovaj vid komunikacije.

Naime, ovaj političar je zaboravio da prekine vezu, a njegova akacija je što je najgore išla uživo, te su njegove kolege i kolegice mogle gledati sve ovo, a niko od njih nije ništa rekao svom kolegi.


Riječ je o kapetanu Esus Itil, a ljudi jednostvano nisu mogli vjerovati šta gledaju, a on se baš i ne razumije u tehnologiju, pa nije znao da bi nakon završetka konferencije trebalo isključiti aplikaciju, te je njegova akcija sa sekretaricom išla uživo.

Ništa od ovog ne bi bilo sačuvano da je jedan od učesnika na konferenciji nije odlučio snimiti to, te kasnije pustiti u eter.

Pogledajte kako je to sve izgledalo na snimku koji vam donosimo u nastavku.
Da li imate vi kakvih komentara na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here