Svjesni smo kako je u posljednje vrijeme tehnologija brzo porasla da svakodnevno možemo da vidimo razne fotograqfije i razne snimke koje ljudii naprave da li slučajno, da li namjerno i zahvaljujući tome oni mogu da psotanu brzo viralni i da se brzinom svjetlosti prošire cijelim svijetom.
Tim slijedom veliki broj anonimnih ljudi je postalo jako brzo popularno, a posebni su oni snimci koji su humorsitični, a sa obzirom da iamo isto govorno područje imamo i sličan smisao za humor.

Takav je bio i ovaj snimak o kojem pričamo u današnjem članku.

Naime, prije nekoliko godina je nastao jedan video gdje jedna Romkinja odgovara na pitanje novinarke koja je došla u romsko naselje kako bi napravila reportažu o školovanju Roma, i koliko zapravo romske djece ide u školu, barem što se tiče osnovno školskog obrazovanja.

Nju je novinarka pitala da li njena djeca idu uškolu, a ona je odgovorila sa “Nesam školovala” a od tog trenutka ta izjava je postala toliko popularna da se počela koristiti u svakodnevnom žargonskom govoru.

Pored toga ona je rekla novinarki da će od sutra da “stavi dvoje djece u školu” i pomenula dvije kćerke koje se zovu Bica i Đejlana.

Odlučili smo da provjerimo da li mama ispoštovala obećanje, te da vidimo kako danas izgleda Đejlana.

Ona sada ima 15 godina i sedmi je razred osnovne škole, ali trenutno ne ide u školu zbog virusa.

Od trenutka kada je ovaj snimak objavljen počekle su se sniamti razne parodije, a jedna od najpopularnijih jeste ona sa Anđelinom Džoli gdje su glas Romkinje sinhronizovali sa likom popularne glumice.

Pogledajte taj video u nastavku

Koji je vaš komentar na ovo? Da li se vi sjećate ovog popularnog videa?
Pišite..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here