Magazin Najnovije Zanimljivosti

Sjećate li se DRSKE KOKE iz Boljeg života? Danas je SVA SLOMLJENA: Evo na šta ona to liči(FOTO)

Pretpostavljamo da se svi apsolutno sjećamo hit serije “Bolji život” koja se prikazivala krajem 80 – tih, i početkom 90 – tih godina prošlog vijeka. Domaća serija koja je apsolutno oslikala čitavo tadašnje društvo i krizu nakon vladavine Ante Markovića. Međutim, čitava serija se itekako može gledati i danas dan. Fenomenalna glumačka postava koja je činila ovu seriju učinila ju je najboljom serijom svih vremena koja je urađena na našem jeziku. Veliki broj glumaca iz ove serije je nažalost preminulo, a jedna od onih koja je imala sporednu ulogu u toj seriji je popularna Koka.

Ona se pojavil kao podstanarka u toj seriji, te je unijela nemir u porodični život glavne porodice koja se pojavljivala u čitavoj seriji. Njeno ime je Jelica Sretenović koja je igrala upravo tu ulogu, ona je zbog časova glume zapostavila i svoju srednju školu. Na kraju se ispostavilo kako joj je to bio upravo dobar potez. Ona je toliko bila sigurna da će proći na prijemnom ispitu, da to nije bilo normalno. Roditelji nisu mogli protiv njene volje i odluke, tako da su je na kraju pustili da radi šta god želi.

Imal je veliku vjeru u sebe, te joj se na kraju obistinio njen san, i postala je glumica u Beogradskom narodnom pozorištu. Ona je sve radila prije vremena, rano je počela da glumi, rano se i udala i to sa samo 18 godina. Miša je bio mnogo stariji od nje, na trećoj godini studija je ostala u drugom stanju. Išla je na fakultet sve do 10 dana prije samog poroda.