Svi mi znamo ko je Džej i koliku vrijednu i zlatnu karijeru on iza sebe ima.
Pored toga, za njega se zna da je uvijek bio veliki humanitarac i čovjek koji će pomoći onima koji nemaju.

Njega, kao i sve ostale ljude u svijetu je jako pogodila ova situacija sa korona virusom, te je svjestan da mnogi ljudi nemaju šta da jedu, naročito u ovim kriznim vremenima kada je svaki dinar jako bitan jer nikada ne možemo znati da li će se država i gradovi opet zatvoriti.

Tako on u posljednjih nekoliko mjeseci, on svako jutro u 5 sati kako bi kupio voće, peciva, bureke, tjesteninu i podijelio svima onima koji nemaju u ovim teškim vremenima.

SVe što ostane u pekari on to kupi, okači po kontejnerima lijepo upakovano i zamotano te se nada kako će neko kome treba to iskorisiti.

Ukoliko u toku dana vidi nekoga kao prosi on mu priđe i pita ga da li je gladan i ukoliko jeste odvede ga i počasti ručkom u nekom restoranu.

On ovo nekako opravdava time što on zna kako je bilo nemati za hljeba i za hranu uopšte, pa ukoliko je u mogućnosti, najbolje što može da uradi jeste da nekog počasti i nekome pomogne.

Ono šta još navode jeste da kada krene sa tezgama, on je znao ući pozadi u kuhinju i sve što zaradi podijeli sa radnicima koji tamo rade.

Jaklo ga rijetko viđamo da izlazi, osim sa unucima na igralištu, i to mu je trenutno jedina zanimacija, a on se nada kako će ovo sve brzo proći vezano za korona virus.

Koji komentar vi imate za ovog divnog čovjeka?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here