Svi mi poznajemo Viki Miljković i znamo da je iza nje sjajna karijera i da je veoma poznata, a što se tiče njenog privatnog života, ona nije imala nekih problema i stalno je imala sreće, bar ne ono što je poznato javnosti, a sigurno je da žive u luksuzu, a i oni žive kao i mi obični ljudi, u strahu, u problemima.
Tako je u njeoj porodici prije nekoliko godina došlo do prave porodične drame kada njen sin Andrej nije mogao stati na svoje noge.
Tada je potpuno izugbio osjećaj u svojim nogama i dobio je veliki tempreaturu, a njegova stopala i koljena su se toliko zgrčila da su bila tvrda ko kamen ispričala nam je Viki u jendom od svojih gostovanja i trauma koje je tada doživjela.

Ona je tada bila van sebe od straha i nije znala šta treba da radi, a najveći problem je bila temperatura koja nikako nije mogla da se skine, te su probali sa mlakom kupkom, oblaga sa rakijom, sirupima i tako dalje.

Onda su otišli kod doktora te je Andreju spala tempreatura i taman kada su pomslili da je sve prošlo dok ih te noći nije probudio njegov vrisak, te je ona skočila i odjurila do njegove sobe gdje je vidjela njegova zrgčena stopala i koljena.

Odmah su odjurili u hitnu pomoći i tamo je sutanovljeno da je u pitanju mišićna spazma te se na kraju sve dobro završilo.

Kako vi ovo komentarišete i da li ste vi imali susreta sa ovim zdravstveni dešavanjem u mišićima?

Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here