Sin Marine Tucaković objavio sliku majke poslije dužeg vremena: Evo kako izgeda DOK SE BORI S TEŠKOM BOLEŠĆU, NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

0
208

Marina Tucaković jedna od najuspješnijih, najpopularnijih tekstopisaca na prostoru bivše Jugoslavije uveliko vodi borbu protiv opasne bolesti. Mnoge kolege joj pružaju podršku i šalju poruke i poklone.

Marina Tucaković se već mnogo godina bori sa ovom opasnom bolesti, ali i dalje važi za jednu borbenu i jaku ženu koja ni jednog trenutka nije poklekla. Svi tvrde kako je ona jedna lavica sa pozitivnim duhom. Zahvaljuje se svim svojim kolegama koji joj pružaju veliku podršku. Marina je najpoznatiji tekstopisac na našim prostorima, sarađivala je sa mnogim poznatim pjevačima i pjevačicama, napisala je neke od najvećih hitova.

Zajedno sa svojom porodicom, Marina je iz Beograda otputovala na odmor na Zlatibor. Na odmoru, na poznatoj srpskoj ljepotici, fotografisana je i njenu sliku je objavio njen sin Milan Laća Radulović, na svom Instagram profilu. Ispod fotografije, Milan je napisao: “Gospođetina M.T. (Marina Tucaković)”. Marina je bila jako lijepo stilizovana, na sebi je imala plave pantalone i lila džemper.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here