Brenin najmlai sin je našao pravu ribu! Ovu fotografiju morate vidjeti.

Lepa Brena ima dva sina, Stefana i Viktora. Viktora se svi sjećamo jer je imao problema sa viškom kilograma, ali dans je pravi maneken. Inače on je sada i našao djevojku koja je ptava ljepotica. Naiem radi se o srudientici srpskog jezika i književnosti koja je ujedno i šminkerka.

Oni su se neko veče fotografisali na nastupu njegovog brata , a njegova djevojka Sandra Miljaković je objkavila na storiju kako se ljube i označlila ga što je opet on podijelo na svom storiju.

Naime priča se da je on nju i zaručio. Viktor se pravo prorastao pa možda je u Brenoinoj kući svadba uskoro. Inače i Viktor i Stefan su danas prelijepi momci koji samo amme poglede cura.

S jedne strane su privlačni jer su im roditelji i opupularni ibogati, a s druge strane jeru su lijepi i zgodini. Što bi se reklo njihove dhevojke su spojile ugodno s korisnim. Vdietj ćemo da li će oo biti i Viktorova žena na kraju.

Također se Brena nije oglašavala zbog ovoga, a mislimo da je zadovoljna te da se ne miješa u Viktorove odluke. Neki će za Sandru reći da se pravo uhljebila.Jer je našla baš bogatu porodicu , ali vidjet ćemo an kraju na šta će zo izaći.

Dakle izleda da će se uskoro Viktor skrasiti, a vjerujemo da će vjenčanje biit kao iz bajke. Šta vi mislite da li će na kraju ona biti Brenina druga snajka?

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here