Sjećate li se  mlade Bosanske koja je zaludila sve?

Ona se naime takmičila u Zvezdama Granda  gdjhe je naprosto zaludila sve.

Radi se o Dadi Mešaljić koja  se prijavila na Zvezde Granda i bila je u produkcijskom timu. ali iako nije stekla tad aneku popularnost koja bi trajala ona se sada uveliko vratila. Snimila je pjesmu svadba.

Toliko je dobro otpjevala da je čak i Rada Manojlović podijelila video. Svadba je stekla veliku popularnosr, a pjesmu i spot je Rada snimila sa Emirom Đulovićem. Rada je opet zgazila estradu i pokazala da ne mora da prati trendove, nego da onaj stari nalinp pjevanja može privući publiku.

dad2

Sve je super ispalo u kombinacii sa bosanskim pjevačem Emirom, napravili su hit i mnogo pregleda na You tube kanalu za kratko vrijeme.

dada1

Iako su danas popularne pjesme poput onih koje pjevaju Jala i Buba, Rada i Emir su napravili nešto potpuno drugačije pa su uspjeli da izazovu pađnju publike i medija. Hit je u najavi a vjerujemo da ste već slušali.

dada4

Rada je u posljednje vrijeme u žiži javnosti najviše zbog svog dečka Harisa Berkovića. Naime špekulisalo se da je trduna sa njim, da se uskoro udaje ali izgleda da to nisu bile tačne informacije. Rada sudeći po svemu i ne razmišlja o svadbi.

Mada, nikad se ne zna, možda nas iznenadi pravom svadbom. Možda je psjesma “Svadba” neki znak za Radinu pravu svadbu. Kako god publika je zadovoljna Radinom svaddbom, a vjerujemo da će joj prava svadba biti uspješnija. Želimo joj sreću nastavku karijere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here