Splitska pjevačica Severina Kojić ponovo je počela da sarađuje sa muzičkim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a za njihovu obnovu saradnje poslije godinu dana, koliko nisu bili baš u najboljim odnosima, prvi su do saznanja došli samo bliski prijatelji. Iako su je problemi u bračnoj zajednici sa Igorom Kojićem potpuno poremetili, pjevačica se vraća dobro poznatom terenu i zajedno sa svojim menadžerom nastavlja sa karijerom tamo gdje su i zastali.

Njihova saradnja u karijeri je prestala u martu 2019. godinem i to nakon 17 dugih godina saradnje, a nakon što se odlučila da svoj brak sa Igorom Kojićem u potpunosti okonča, ponovo je počela da pravi planove sa svojim poslovnim partnerom koji je najviše zaslužan za ekspanziju njene karijere, i bez kojeg je imala velikih problema da proda svoj album, kao i da puni klubove nakon kraha njihovog prijateljstva. “Severini je naglo opala popularnost i činilo se da polako stagnira od kako je završila saradnju sa svojim menadžerom, a s vremenom je shvatila da stvari ne funkcionišu onako kako bi ona htjela, tako da je na koncu odlučila da se vrati čovjeku koji je zaslužan za njenu čitavu karijeru.

Teže je prodavala album, više i nije toliko atraktivna kao ranije, vidno je smršala i ima nekoliko zdravstvenih problema sa kojima se bori, tako da joj je povratak Tomislavu bila najbolja opcija. Čak i emisija koju je snimala za Instagram nije naišla na veliki odaziv publike, pa se tako vratila starom dobrom recept” otkrio je izvor koji je jako blizak Severini.  Ostatak teksta pročitajte ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here