Severina se ježi od Srba jer su napaljeni ždrijepci: Zatražila duplo osiguranje, ovo se desilo pa se osramotila – Dobar Dan

Severina se ježi od Srba jer su napaljeni ždrijepci: Zatražila duplo osiguranje, ovo se desilo pa se osramotila

Severina izgleda ima strah od Srba.

Severina je inače zabranila Srpskim novinarima da je intervjuišu i snimaju tokom snimana u jednom studiju.

Severina Kojić ima ogromne probleme u braku s sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom, ali problemi su zdravstvene prirode. Imali su ogromnih problema s porođajem jer je Igor očajnički želio dijete, ali to jednostavno nije uspjelo. Izgleda da je Seve uletila u pozne godine, pa to sada ide jako  teže. Nakon ulaska u Srbiju prije par tjedana, zaštitari su je odmah otpratili do studija produkcijske kuće gdje je, radi snimanja jedne emisije, morala napraviti dva dueta i otići, a ona je, naravno, strogo zabranila bilo kojem mediju da prisustvuje snimanju filma, što je mnoge naljutilo.

Seve je očitopotpuno zaboravila da je trenutno gotovo dupla zvijezda u Srbiji nego u Hrvatskoj i zbog toga bi zapravo trebala biti malo ljubaznija prema samim novinarima, a ne tako ih tjerati od sebe zar ne?

Dakle, popularna Severina imala je nastup prije nekoliko godina i stigla je u Beograd na održavanje, za što je tada zahtijevala uslove kao da je prava svjetska zvijezda. Tražila je mnogo više od, recimo, jedne koju je tražila Beyonsi ili možda Dženifer Lopez…. što je zaista pretjerano.

Točnije, povela je sa svoja dva člana svoje osobne osiguravajuće kuće, ali je također zatražila da još nekoliko privatnih bude potpuno na sigurnom, kao da ide u neku od najopasnijih zemalja na svijetu, ne samo na susjednu Srbiju, koja je u to vrijeme naljutila mnoge, ali i potpuno razočaran.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *