Kada je balkanska estrada u pitanju onda sa sigurnošću možemo reći da je jedna od najpopularnijih pjevačica pop muzike na ovim prostorima svakako Severina Kojić i jedna je od rijetkih koja se može pohvaliti da joj je sve do skora,, na profesionalnom planu išlo kako treba.

Bila je jedno vrijeme kraljica Torcide dok se nije počela vezati za ljude iz Srbije, a to navijači Hajduka ne opraštaju. Zatim se okušala u glumi i pokazala da je talentovana i na tom polju. Lijepo joj ide i u braku sa Igorom Kojićem, ima sina iz veze sa Milanom Popovićem i inače je Severina neko ko je inače uvijek zračio sa lijepim vibracijama.

Ovih dana je Severina odlučila da sa svojim suprugom Igorom malo pobjegne sa Balkana, pa su spas našli na Maldivima, a kao i svaki par koji je unutar šou biznisa, oni su uredno, putem društvenih mreža obavještavali svoje fanove gdje su i šta rade, a ono što su primjetili mnogi Severinini fanovi je to da je pjevačica dosta smršala, tako da mnogim fanovima njen izgled djeluje i pomalo zabrinjavajuće.

Izgleda da su posljednji mjeseci za nju bili poprilično stresni jer se još uvijek na sudu bori sa Popovićem oko skrbništva za sina, a ni posljednja porno afera sa njenim eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti nisu doprinijele na dobar način za njeno sveukupno stanje i zdravlje.

Mnogi njeni fanovi smatraju da bi trebala da nabaci 5-6 kilograma i da bi Seve opet bila odlična riba, a mnogi su mišljenja da nikada lošije nije izgledala te da je postala sama kost i koža. Vjerujemo da ni Severini nije lako da čita ovakve komentare, jer je uvijek bila oličenje seksipila, pa će vjerojatno raditi na tome da vrati staru slavu, kada je njen izgled u pitanju.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here