Svima nama je dobro poznato ko je Jelena Karleuša i da je ona prava mala od skandala kako se voli nazivati, ali i kako je mediji često nazivaju.

Ovaj nadimak ona je mnogo puta opravdala jer ne može da prođe nekoliko dana, a da ona ne bude u nekom skandalu.

Iako mnogi već dugo godina špekulišu da se razvodi od Duška Tošića, oni su jako dugo godina u sretnom braku, a njihova ljubav je izdržala čak i onu posljednju aferu Jelene sa Ognjenom Vranješ.
Tada je svima bilo očito da se Duško razvede od nje, ali se to nije desilo, a cijela ta afera je završila na sudu, gdje je Jelena tužila Ognjena i veliki broj medija koji su tu aferu prenijeli.

Međutim, sada pričamo o nečemu, što vjerovatno niste znali, Duško Tošić ima rođenu sestru Katarinu, koja se očigledno dobro slaže sa Jelenom, a kako i saznajemo ona je uvijek tu za njih šta god da im zatreba, a u koliko su dobrim odnosima doprinosi i ta činjenica da je ona često viđena kod njih u vili u Beogradu.

Njihov dobar odnos možemo vidjeti i na slikama na društevnim mrežama Katarine, jer se jako često slikaju zajedno, a evidentno je da Katarina iskoristi i neke komade odjeće koje joj da Karleuša kako bi se mogla slikati u njima.

Tako je nedavno objavila jednu sliku na društvenim mrežama na kojoj se nalazi pored bazena, a obukla je crni kostim, koji jako sliči ukusu Kareluše.

Kako vi ovo komentarišete? Kako vam se čini Katarina?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here