Sergej Trifunović DIGAO CELU SRBIJU NA NOGE! Propali glumac uputio NAJSRAMNIJE UVREDE PREDSEDNIKU VUČIĆU I NJEGOVOJ MAJCI! BEZOBRAZNO!

0
599

Sergej Trifunović je jedan od najpoznatijih glumaca u regionu, ali je on napravio jednu pogrešnu stvar kada je ušao u politiku. Osnovao je stranku sa kojom je odmah kreno na politički vrh Srbije, ali njegovi ispadi u janvnosti po tom pitanju su mu donosil dosta štete. Vjerujem da se sjećate slučaja od prije 3 godine, kada je rekao da da Šaban ŠAulić ne zaslužuje da bude sahranjen u Aleji zasluženi građana u Beogradu.

Tada su ga i mediji, ali i obični ljudi razapeli po medijima, ali on nije prestajao. Prošle izbore je bio bijesan, zašto njegova stranka nije dobila ni jednog predstavnika u parlamentu, i od tada je krenula njegova javna kampanja protiv Aleksandra Vučića. Poput Dragana Đilasa je, ne bira riječi, a jučer je prevršio svaku granicu kada je dao jednu strašnu izjavu, to jeste kada je na Twitter napisao nešto jako uvredno, nakon što je Vučić izrazio žaljenje za smrt efendije Zukorlića.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here