SENAD BAŠIĆ OBJAVIO SLIKU SA KĆERKOM HANOM: Živi i radi u Njemačkoj, ČEKAJTE SAMO DA VIDITE KAKO IZGLEDA – SVI SU ZANIJEMLI (FOTO)

0
307

U današnjem članku ćemo da pišemo o Senadu Bašiću koji je poznati BH filmski, televizijski i kazalični glumac i profesor na akademiji scenskih umjestnosti. Rođen je u Trebinju 1962 godine, a suprugu je upoznao u tramvaju, dok su bili gimnazijalci. Brak su sklopili još kao studenti, pa svadba nije bila toliko luksuzna.

Najveći obožavatelji serijala “Lud, zbunjen, normalan”, u njegovoj porodici je supruga, dok djeca nisu fanovi onoga što radi jer ga doživljavaju kao tatu i nelagodno se osjećaju dok ga gledaju u teatru, ekranu ili na velikom platnu. On je glumio i na bosanskim hit filmovima poput: “Gori vatra, “Teško je biti fin” i “Kod amidže Idriza”.

Senad je ponosin otac Hane i skendera, ali njegova mezimica je Ena, njegova unuka. Pošto unuka i kćerka već par godina žive u Njemačkoj, on i njegova supruga nastoje da svaki trenutak provedu sa porodicom. Odlučili su da se zapute u Njemačku u posjetu, a tu je morala da padne i jedna fotografija.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here