Najnovije Showbizz Zanimljivosti

Seka Sablić nakon 40 godina OTKRILA TAJNU o intimnim kadrovima iz kultnog filma “Maratonci trče počasni krug”: Posle te scene ZAVRŠILA SAM U BOLNICI!

 

Zasigurno jedna od najboljih i najvećih glumica koju je Srbija ikada imala jeste Jelisaveta Seka Sablić koja je ostvarila i odigrala veliki broj uloga kako u domaćim serijama i filmovima, tako i u stranim.

Kada je u pitanju jugoslovenska kinematografija i njena važnost u svijetu govori dovoljno i veliki broj filmskih hitova koji su nastali u tom periodu, a koji su i dan danas gledani.
Jedan od takvih filmova jeste i film Maratonci trče počasni krug u kojem je glumila i gore pomenuta Jelisaveta Seka Sablić.
Jedna od kultnih scena iz tog filma jeste i ona gdje ona zajedno sa Borom Todorovićem vodi ljubav pored jezera.

Nakon 38 godina koliko je prošlo od snimanja te scene, glumica nam je otkrila pojedinosti sa snimanja. Ona je istakla kako joj nijedne sekunde nije bilo neprijatno tokom snimanja te scene i navela je da je sa lakoćom snimila tu scenu.
U to vrijeme u kinematografiji i filmovima su se uveliko snimale erotske scene, tako da ni njima nije problem bilo snimiti je.

Međutim, ima jedna stvar za koju malo ko zna jeste da je Seka tokom snimanja toga bila jako prehlađena, te da je nakon snimanja odmah otišla u bolnicu.
Iako se pričalo da ona i Bora više ne pričaju jer se on previše uživio u tu ulogu, dok ona navodi da to nije istina.

Istakla je kako su njih dvoje ostali bliski prijatelji i da su se družili, ali da zbog nekih drugih okolnosti, zbog porodice i drugih oibaveza su se samo razišli i prestali toliko da se druže.

Kako vi ovo komentarišete i da li ste gledali ovaj film? Pišite nam u komentare

Add Comment

Click here to post a comment