Prema pisanju medija u regiji pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić navodno nisu htjeli da prodaju svoj dvorac kojeg imaju u Austriji bogatom šeiku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji im je ponudio čak 200 miliona eura

Kako prenose neki mediji iz Srbije ovaj milijarder je bio fasciniran fotografijama Draganinog dvorca koje je pronašao na internetu, a koje su nastale tokom proslave 18. rođendana Draganinog sina Marka.

Kada je ovaj šeik saznao da dvorac datira još iz srednjeg vijeka i da čak ima i istorijsku, kao i kulturnu važnost za Austriju, odmah je uradio sve da stupi u kontakt sa pjevačicom i tada joj je dao veoma izdašnu ponudu da od nje kupi dvorac i to za nevjerojatnih 200 miliona eura.

Izvor blizak Dragani kaže da su ljudi koji rade za ovoga šeika preko Draganine medijske kuće DM stupili u kontakt, prvo sa njenim ljudima koji rade u toj kući, a zatim i sa samom Draganom, te su poručili Dragani da je šeik veoma zainteresovan za kupovinu dvorca te su naglasili da je šeik spreman da izdvoji čak 200 miliona eura, da bi Dragana Mirković kada je čula za ovu ponudu u pravom smislu riječi ostala zatečena i iznenađena.

Normalno da je Dragana prvo pomislila da se radi o nekoj šali, ali kada je shvatila da je ponuda prava i veoma ozbiljna, poslije razgovora sa svojim mužem Tonijem Dragana je napisala da trenutno nisu zainteresovani za prodaju dvorca koji se u njihovom vlasništvu nalazi već 9 godina. Izvor kaže da je Draganina želja da što prije završi renoviranje dvorca i da useli u njega, a mada se pisalo da je dvorac otkupila na 100 godina, prema izvoru to nije tačno, već je dvorac u trajnom Draganinom vlasništvu.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here