Vjerujemo kako ste barem jednom doživjeli jednu nepredviđenu situaciju u svom žitovu, a kako ste se iz toga izvuli vi najbolje znate.

Većina tih nepredviđenih situacija se znaju dešavati u autobusima ili tramvajima, a onda smo mi prinuđeni da budemo tu i da istrpimo situaciju do kraja, odnosno do željene destiancije jer nemamo gdje drugo.

Ono što dodatno otežava prijevoz u autobusu ili tramvaju jeste to da su oni uglavnom starije prozivodnje, nedovoljno puta servisirani, a situacija je mnogo gora kada dođe ljeto jer nema klime uređaja, a vani je preko 30 stepeni.

Situaciju dodatno pogoršava i sada ova situacija sa pandemijom korona viousa kada ne smijemo uključivati klime uređaje jer se i preko njih prenosi korona virus.

Tada nastaju prave dogodovštine, a naša sreća da se sve one podijele na facebook-u i onda se možemo svi pošteno tome nasmijati.

U ovom članku dotaći ćemo se beogradskih autobusa i situacije koje su se tu desile.
Naime kako je javni prevoz ponovno pušten u promet, imali smo scena kada smo vidjeli da su ljudi uglavnom ulazili bez zaštitinih maski, a neki ili je nisu imali ili su je nosili pogrešno ili su koristili nešto drugo umjesto maske.
Paa tako smo imali scenu jednog starijeg gospodina koji je iskoristio ženin grudanjak kao masku, pa smo imali scenu kod jedne djevojke kojoj su ispale grudia, a da to ona nije ni primjetila i tako dalje

Međutim jedna priča iz autobusa broja 71 je premašile sve.
Naime u taj autobus je ušla jedna visoka djevojka sa velikim poprsjem. Kako je autobus bio pun ona je stala do jednog niskog mladića, a on kako je nizak nije znao gdje će sa svojom glavom.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here