Kada su u pitanju televizijski voditelji, za sve se smatra da su vrlo atraktivni i šarmantni ako žele biti uspješni u svom poslu, ali ona koja se zaista ističe u moru drugih je Sanja Marinković ionako. Kad je u pitanju ovaj voditelj, svima je fascinantno što nikad nije obožavala govoriti o svom privatnom životu i privlačiti pažnju na ovaj način, i iako živi kao javna ličnost, svima je čudno što se uvijek uspjela sakriti i na taj način zaštiti svog muža.

Naime, iako je Sanja svjesna da je odabrala profesiju u kojoj nema mnogo mogućnosti izbora hoće li o njoj stalno pisati u medijima i mora li se izlagati u javnosti, njezin suprug Aleksandar Uhrin uspio je u potpunosti izbjegava gotovo sve negativne aspekte toga kada je vaša supruga uspješna televizijska voditeljica.

Loading..

Njih dvoje su u braku osam godina, a prije toga bili su u dugogodišnjoj vezi tijekom koje su dobili sina, kojeg su odlučili imenovati Strahinja. Sanja se nikada nije predstavila suprugovim prezimenom, već svojim djevojačkim prezimenom, što je Aleksandru omogućilo više mira.

Međutim, svi su također primijetili da se Sanja na svim javnim događajima uglavnom pojavljuje sama ili u društvu svojih drugih kolega, bez podstrekivanja da joj suprug pravi društvo u takvim prilikama. Što mislite o svemu tome, podržavate li njenog muža?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here