Kada je u pitanju održavanje higijene kupaonice, svi se slažu da je to vrlo složen zadatak, jer je kupatilo takođe najteže očistiti, a opet vrlo brzo oprati, jer ga svi članovi domaćinstva koriste stalno.

Posebno je neugodno kada se ne možete osloboditi neprijatnih mirisa iz kupatila, a stalno kupovanje novih osveživača vazduha uopšte nije praktična ili isplativa odluka. Međutim, srećom za vas, u današnjem članku vam donosimo nešto što bi moglo biti vrijedno toga. Sve što vam treba za ovaj trik danas je rola toaletnog papira i nešto esencijalnog ulja koliko želite.

Sve što trebate da učinite kako bi vaše kupatilo mirisalo bolje nego ikad ranije je da dodate nekoliko kapi esencijalnog ulja na rolnu toaletnog papira na različitim pesto. Na ovaj način, sve dok je rola u vašem kupatilu, ona i miriše što je bolje moguće, što je i bio vaš cilj, bar tako mislimo.

Međutim, u čemu je dobra stvar u ovom triku, osim što će biti ekonomičan, iznenadićete se i koliko su esencijalna ulja bolja za osvežavanje prostorija, za koliko dugo miris duva u prostorijama u odnosu na upoređivanje sa njima sa običnim, klasičnim osveživačima vazduha. Rado bismo čuli vaše mišljenje i šta mislite o ovome? Šta još koristite da biste održali svoj dom ili dom svežim? Podelite svoje trikove i svoje ideje sa nama u komentarima ispod!

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here