Svako vjenčanje je priča za sebe, ali ipak, s vremena na vrijeme imamo priliku da na društvenim mrežama čitamo i vidimo one koji nas jednostavno ostave bez teksta sa svojom organizacijom, ali i zbog načina na koji budući bračni par ne žali što je uložio u taj dan trebalo da bude jedno od najljepših u njihovom životu.

U današnjem članku donosimo vam priču o svadbi o kojoj su svojevremeno izvještavali svi mediji, a riječ je o vjenčanju bogate čečenske nevjeste Kave Zurbek koja se udala za Ahmeda Džabrailova, sina bivšeg potpredsjednika čečenske vlade, pa nije ni čudo što su obje porodice bile zainteresovani da organizuju venčanje o kome će se pričati mjesecima kasnije.

Naime, Hava je privatnim mlazom odvela drugu ceremoniju koja se odvijala u glavnom gradu Rusije, sve vreme dok je nosila raskošnu venčanicu za koju se procenjuje da vredi oko 170 hiljada evra i inače je delo jednog od najpoznatijih libanonskih dizajnera, Zuhaira Murada. .

Iako žene obično nemaju problema s trošenjem velikih suma novca u ove svrhe, sigurni smo da će se svi složiti da je kafa, koja ima samo 18 godina, zaista prekomerna, mada opet, za stil života kojim je živela i što se tiče njenih navika i zahteva, ovo se ne čini pretjerano s obzirom na to da je to bila svadba, za koju niko u njenoj porodici nije mogao potrošiti onoliko novca koliko je u tom trenutku mogao. Šta vi mislite o ovome?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here