Kada su u pitanju ženske članice, činjenica je da se većina njih trudi da u svakoj mogućoj situaciji izgledaju što je moguće bolje, a kad im treba nešto u životu, oni se često odluče promijeniti svoju frizuru.

Ova navika ne odlazi s godinama, a u današnjem članku donosimo vam priču o Janet, koja živi u Utahu, koja je željela da njen sin izgleda nešto drugačije od onoga na što su navikli većina njenih prijatelja i porodice. Zbog toga je zakazala sastanak sa Christopherom Hopkinsom u Minneapolisu koji je bio odgovoran za njenu transformaciju, koja ju je kasnije oborila sa interneta, ali i oko nje.

Janet je godinama bila u depresiji nakon što je izgubila doživotnu pratilju s kojom je provela decenijama, ali nakon ove transformacije, ponovo se osjećala kao da je tu gdje pripada i bila je beskrajno zahvalna Christopheru i njegovom timu što su joj omogućili da se vrati u čine život vrednim i lepim.

U nastavku vam donosimo video klip o kojem su svi u posljednje vrijeme pričali na društvenim mrežama, a ne sumnjamo da ćete i vi, kao i Janet, ostati bez daha kada vidite transformaciju koju je prošla i oduševit ćete se. , i možda ćete možda želeti da napravite nešto slično i iznenadite sve do kojih vam je stalo. Evo o čemu se radi i zbog čega je bio tako poseban da su svi bili oduševljeni.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here