Najnovije Zanimljivosti

Sad se bahati milionima, a JELA HLJEB OD 3 dana! EVO gdje je odrasla, kupala se u plastičnoj kadi u dvorištu, a sada đakuzi na svakom spratu(FOTO)

Seka Aleksić vjerovatno je najbolja pjevačica pored Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. U posljednjih 15 godina, veliki broj hitova je iza nje. Danas živi u velikom luksuzu, a svoj novac troši na veliku vilu koju je sagradila zajedno sa svojim suprugom Veljkom. Pobjegla je iz Beograda, a svi na Instagramu vide luksuz i bahatost koji joj nude svaki dan u životu. Ono što malo ljudi zna kako je živjela prije i u kojim uslovima je odrasla.

Ona to ne voli spominjati, zbog čega javnost nije obavještena kakav je zapravo život Seke Aleksić. Međutim, novinari srpskog portala pronašli su mjesto gde je Seka Aleksić zapravo odrasla. Ono što su zatekli tamo je živi užas iz kuće, srušeni krov, duboka trava i srušena ograda koja se doslovno raspala. Ovo je mjesto blizu Zvornika u Bosni i Hercegovini, ali na početku rata 1992. pobjegla je u Srbiju, tačnije u Šabac, gdje je odrasla i završila osnovnu školu. Vjerovali ili ne, više nisu imali gdje spavati, ona je spavala u školi, dok su je roditelji vodili onako kako su smatrali prikladnim.

Tek nakon dva mjeseca primili su ovu razorenu kuću na korištenje. Nije im išlo od ruke i to da im je otac alkoholičar, pa je pomogla majci kućnim poslovima i da zaradi nekoliko dinara. Nisu imali toalet, pa su se kupali u plastičnoj kadi u dvorištu, a zimi bi jedva imali drva za ogrjev. Međutim, Seka danas ima luksuz i bogatstvo, a nije zaboravila odakle je i ko je zapravo.