Kristina Penava, prodavačica mandarina iz Zagreba, u medijima i na društvenim mrežama napravila je pravi haos.

Ona je sada definitivno među najpopularnijim ženama u Hrvatskoj, ali i širom regiona. Od objave teksta u medijima, broj ljudi koji prate Kristinu na Instagramu skočio je na više od 34 hiljade ljudi, a ona uživa u svojih 15 minuta slave i popularnosti koju je stekla doslovno preko noći.

Kristina je aktivna na društvenim mrežama i voli da dijeli sa pratiocima provokativne fotografije u kupaćim kostimima, a već četiri godine koristi Instagram. Tako sada imamo priliku i pogledati kako je to ona izgledala prije nego je – kako se čini – odlučila da ugradi silikone da bi imala još bujnije poprsje. Na fotografijama se može vidjeti da je izgledala posve prosječno, dok sada ima ogromne grudi i izgleda kao starleta.

S obzirom na to da je postala izuzetno popularna, spekuliše se i da bi joj produkcijski timovi aktualnih rijaliti programa mogli i iznijeti ponudu da postane njihova učesnica, a ukoliko bi se i odlučila na taj potez, mnogi nagađaju da će prihvatiti ponudu od produkcije Parova, budući da je trenutno ovaj rijaliti program popularniji u odnosu na ostale.

Kako se vama dopada njen sadašnji izgled – da li smatrate da je ranije bila puno ljepša, kada je bila prirodna, ili sada sa silikonima u grudima?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here