Jedan bračni par iz Teksasa je čitav život pokušavao dobiti dijete, imali su toliko želju da postanu roditelji a nikada im se to nije uspjelo ostvariti, ali uspjeli su tek kada su ušli u šesto desetljeće svog života, to je bilo apsolutno čudo.

Svi su osudili ovu majku zbog pomisli da je za dijete prekasno i šta ako oni u međuvremenu preminu, šta će da se djetetu dogodi onda. Također je postojala velika mogućnost da dijete ne bi bilo zdravo s obzirom na starost. Ipak ovaj sretni par, Mark i Tereza Parker, uživali su u sreći koja im je ušla u život, s obzirom na to koliko dugo su je čekali, a to je sigurno dijete kojeg su čekali cijeli život.

U moru svih lijepih trenutaka koje proživljavaju sa svojom bebom, javljaju se problemi koji su se i mogli očekivati, s činjenicom koliko su novca uložili da bi se ostvarili u najljepšoj ulozi u životu.

Ono što je bio najveći problem je da su bili prisiljeni podići kredit kako bi Tereza zatrudnjela umjetnom oplodnjom, a trebalo je mnogo novca za taj poduhvat.


Kako sada stvari stoje, imaju vrlo veliku glavobolju jer nemaju krov nad glavom zbog toga. Budući da su u godinama, oboje su prilično stari, jako se brinu da će ako im se nešto dogodi, njihovo dijete morati izaći na ulicu da prosi, a to nisu željeli. Međutim, nadaju se da će moći osigurati smještaj i živjeti sretno sa dijetom dokle god mogu uživati ​​u sreći koja je za njih neopisiva.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here