Sigurni smo da ćete se i vi odmah s nama složiti da je Kolinda Grabar Kitarović, Hrvatska predsjednica u svakom slučaju jedna od najaktuelnijih ličnosti u našem regionu, a najbolji dokaz za to jeste činjenica da se o njoj u nasem regionu stalno priča.

Čak su se i svjetski mediji zainteresovali za ovu Hrvaticu sve otkako su je primjetili kako vatreno navija za svoju reprezentaciju sa tribina. Kako god, ono sto mnoge zanima jeste koliko to Hrvatska predsjednica ima godina.

Naime, ono oko čega je većina jednoglasna jeste da Kolinda zaista dobro izgleda za svoje godine, te da je sasvim očigledno da svoj izgled ne planira da počne da prepušta slučaju jer joj je uvijek stalo do toga da se prikaže u svom ubjedljivo najboljem izdanju.

Često postaje tema o kojoj svi pričaju kada se pojavi na nekim javnim manifestacijama, ali isto tako i na društvenim mrežama, pa su tako ovih dana svi pričali o njenim godinama. Na opće iznenađenje, hrvatska predsjednica je rođena 29. aprila 1968. godine, pa tako danas ima 51 godinu. Da li biste vi ikad pogodili koje je ona godište? Ako je odgovor odrican, ne brinite, većina ljudi je na vašoj strani!

Sigurno je da je i genetika dosta utjecala na to kako ona danas izgleda, ali ima tu i toga što je Kolindi uvijek bilo stalo do njenog izgleda  i što se oko istog uvijek trudila. Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka pišite nam svoje komentare na sve ovo! Mi nismo ni slutili da ona ustvari ima ovoliko godina!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here