Jedna od najuspješnijih pjevačica u našoj regiji koja je uspjela napraviti karijeru u godinama iza nas kojima većina njezinih kolega s pravom može zavidjeti je Seka Aleksić. Međutim, nakon što je ostvarila svoju najveću životnu želju, a to je postati majka, Seka se prilično povukla iz zabavnog prizora, a nedavno je najavila da joj uskoro dolazi i drugo dijete te da će njen sin Jacob dobiti braću ili oni se presijecaju.

Dok je uzbuđena zbog novog člana njihove male obitelji, primijetili smo koliko se Seka promijenila od početka karijere. Točnije, svoj prvi album snimio je prije 17 godina, a Seka ga je nazvala “Idealno tvoj”. Sada je objavila sedmi po redu naziv “Coma”, a svi se slažu da je njezin posljednji album bio najuspješniji. Odmah je naslovna pjesma očarala publiku, tako da nije bilo teško pretpostaviti da će album biti veliki uspjeh.

Loading..

Još jedno zanimljivo promatranje obožavatelja je fizička transformacija kroz koju je Seka prošla. U početku je imala vrlo različit modni ukus i bez sumnje izgleda mnogo bolje nego nekada, bez obzira na to što je u međuvremenu postala majka.

Očito se tijekom godina mijenjala i sazrijevala u stilu, a danas se s pravom može pohvaliti da je jedna od najbolje odjevenih domaćih pjevačica u našim krajevima. Slažete li se s nama?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here