Sasvim smo sigurni da je ovaj svijet postao mjesto u kojem se dešavaju toliko loše stvari da nas rijetko koja stvar koja se dešava danas može iznenaditi.

Tako je i slična ova situacija koju vam donosimo u nastavku, a u pitanju je jedan Englez koji je trenutno nastanjen u Zagrebu.

Prema nezvaničnim informacijama on je osuđen na dvije godine zatvora zbog toga što je u svom stanu mučio i zlostavljao na desetine djevojaka.

Naime, policija je otkrila njegovu kuću u kojoj je vršio ta zlostavljanja uz pomoć raznih brutalnih uređaja i seksualnih pomagala.

Ono što je je sigurno jeste da su sve žrtve nasjele na njegov šarm i humor, iako on fizički nije nimalo privlačan, ali pored toga on je djelovao veoma pristojno u komunikaciji za ženama.

NIko, zaista nije mogao pretpostaviti da se iza toga krije neko ko je poremećen i perverznjak.

Prema riječima djevojke koja je uspjela da se spasi on ih je prvo zvao u svoju kuću, te im ponudio neko piće koje je uglavnom bivalo neko vino, a nakon toga ih je prisilno odvodio podrum. Ovaj manijak je prije svakog početkaa mučenja svakoj djevojci objasnio pravila ponašanja i šta će se desiti ukolio se ta pravila ne budu poštovala.

On djevojke koje su prekršile pravila su dobile produženu torturu, a isto tako im je znao prijetitti da će im odsjeći dijelove tijela i poslati roditeljima u paketu.

On je po zanimanju hirurg, a ono što nije poznato jeste da li stvarno ispunjavao svoja obećanja u vezi tih rezanja dijelova tijela.

Ova djeveokam koja je uspjela pobjeći je priznala da je bila sretna što je uspjela u tome, a on joj je prijetio da će objaviti sve snimke njenog mučenja ukoliko pobjegne i prijavi ga, ali uprkos tim upozorenjima ona je otišla pravo u policiju.

Kako vi ovo komentarišete?

Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here