Vjerujemo kako nema osobe koja nije čula za Lepu Brenu i za njenu zlatnu karijeru kojoj svaka osoba kloja želi da se bavi estradom sigurno zavidi.

Svoiju karijeru izgradila je prije svega na osnovu svog talenta, ali i na osnovu napornog rada i truda.

Svi mi znamo da je ona u braku sa Bobom Živojinovićem poznatim teniserom u bivšoj Jugoslavijij, a početak njihovg braka prate razne kontorverzije.

U tom periodu Boba je bio u braku sa svojom prvom ženom, sa kojom ima sina Filipa, ali onda je upoznao Lepu Brenu kojoj jednostvano nije mogao da odoli.

U tom peroodu ona je bila pjevačka zvijezda broj Jedan. u Jugoslaviji ali i šire.

Kada je nju upoznao nije joj mogao reći ne, nego je ostavio svoju ženu, i otišao za Brenom.
Ona se nakon toga preselila u Sjeidnjene Američke Države, a on je nastavio plaćati alimentaciju. Nakon toga on je sa Brenom dobio dvoje djece, tačnije dva sina, a jedna od njih je krenuo majčniim stipamna da se bavi mnuzikom dok drugi učestvuje u biznisu koji vodi Bobo.

Bilo kako bilo, da nije sve med i mlijeko pokazuju i razne i stalne svađe između njih dvoje, a donekle samu potvrdu je dao i Benirnin status na društvenoj mreži Instagram od prije nekoliko dana.

Ona je svoj status naslovila kao “Promene” a ispod ovog naslova je stavila tekst ”
Ova carica noćas menja sve, drugog pustiću u svoje odaje, carici srce nije stvar, tebi ko je kriv što nisi umeo da budeš car”.

Svi su se odmah zapitali zbog čega je ona objavila ovakav status, jer je očigledno da je upućen nekome ko joj je jako blizak, a to bi jediino mogao da bude Sloboda Boba Živojinović

Šta će se desiti u nastavku ostaje nam samo da čekamo, a da li vi imate neki komentar vezano za ovo?
Pišite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here