Prve dame neke države, tačnije supruge predsjednika neke zemlje moraju prije svega da budu prave dame u smislu te riječi. Koliko su oči uprte u predsjednika, toliko su i u nju te se samo prati svaki njen korak.
Sjećamo se svi, kada je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trupm dobio mandat da su skoro sve oči uprte bile u Melaniju Trump, a naročito zbog toga što ona dolazi iz Slovenije.

Tako je slučaj i sa suprugom francuskog predsjednika Emanuela Markona, a ona je isto tako po mnogo stvari posebna i drugačija.

Naime, njihova ljubavna priča je ostavila svijet bez teksta kada je on došao na čelu jedne od najjačih evropskih zemalja.

Ono što je ljudima najviše smetalo jeste to što je između njih velika razlika u godinama.

Ona se zove Brižit Makron, a ona je od svog supruga starija 20 godina, a ono što je šokantno u svemu tome jeste da je Emanuel išao u školu sa njenom kćerkom iz prvog braka.

On je tada imao samo 18 godina, a ona je bila udata žena i majka troje djece njih dvoje su se zaljubili i na kraju svoju ljubav krunisali brakom.

On je naime bio toliko uporan da je oženi, te je jednom prilikom rekao da kada je prvi put ugledao da je znao da će je oženiti, što svjedočimo da se na kraju i desilo.

On je istakao kako mu ne smeta što sa njom nema biološku djecu, ali da njenu djecu i njene unuke kojih ima sedmoro gleda kao svoje, a Bržit je javnosti poznata po tome da uvijek izgleda elegantno i da uprkos tome da ima 60 godina ima zavidnu firugu.


To je dokazala i fotografijama koje su se objavile sa njihovog godišnjeg odmora gdje je ona bila u jednodijelnom kostimu koji je istakao njenu fantastičnu figuru.

Kako vi komentarišete ovo? Kako vam se čini?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here