Posljednjih mjeseci Aleksandra Prijović postala je vrlo česta tema u domaćim medijima. Naime, nakon što se udala za Filipa Živojinovića i objavila da očekuju dijete, Aleksandra je postala jedna od najaktualnijih ličnosti u regiji. To se nastavilo tijekom njezine trudnoće, a svi su se složili da joj je drugo stanje bilo prikladno i da izgleda ljepše nego ikad, iako se rano povukla s javne scene kako bi imala svoj duševni mir.

Nakon najboljeg rođenja, trebalo je samo nekoliko mjeseci Aleksandra da se vrati na veliku pozornicu, gdje je publiku ostavila bez daha svojim dvije nove pjesme, ali i činjenicom da je izgledala jednako dobro kao i prije trudnoće. iako je u tom trenutku malom Aleksandru navršio samo tri mjeseca.

Loading..

Međutim, Prijovića u medijima često nazivaju Breninom snahom, iako ona uistinu nije. Filipova mama bila je prva Bobina žena koja je bila s njim prije Brene, a radi se o Zorici. Iako  nakon razvoda s njom Boba uskoro oženio Lepom Brenom, bivši supružnici ostali su u izvrsnim vezama, a i danas su sjajni prijatelji.

Lijepa Brena prihvatila je Filipa kao svog sina, pa su Viktor, Stefan i Filip zajedno odrastali. Danas je sin Brena Filip odgojen kao njegov unuk, ali ipak, važno je naglasiti da je Aleksandra baka zapravo Zorica, a ne Lepa Brena, jer je riječ o detalju koji većini ljudi nije poznat, barem mi tako mislimo.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here