Nakon tri desetljeća na sceni, konačno se pojavljuje fotografija Dragana Mirkovića koja otkriva više njezino tijelo nego ono na što smo navikli.

Uvijek elegantno odjevena, nasmijana i oduševljena na pozornici, Dragana Mirković nikad nije bila previše izazovna i jednostavna za odijevanje. Bila je vrhunski tip i svi su hvalili njezine outfit kombinacije. Ova informacija ne iznenađuje jer Dragana Mirković jedna je od najbogatijih na reviji i može si priuštiti odjeću najboljih svjetskih modnih dizajnera, s kojima se često druži kad odlazi u Monaco, gdje okuplja kremu de la krema europskog jet seta.

Pjevačica često dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, ali nikad prije nismo vidjeli ništa izazovno, što je vrlo neobičan događaj u emisiji, koji se može pohvaliti golotinjom, softcore, raznim pozama i minijaturnim kupaćim kostimima. Dragana je još jednom pokazala koliko je dama kad je u ovoj predstavi siva i monotonija šund i kiča uspjela stati na kraj svim trendovima koje emisija sa sobom nosi.

Loading..

Međutim, da nije Dragana svetac, morala je na Internetu objaviti fotografiju koja bi pokazala da to nije baš idealno, pa je Dragana iz 1997. godine u žutom kupaćem kostimu procurila fotografija. Iako ova fotografija ne otkriva puno, ipak govori malo više o Draganu i njenom tijelu.

Dragana je jedna od rijetkih dama koja je uvijek držala do sebe, možemo samo reći na svu Draganinu čast, ti si istinski primjer kako bi se ona trebala ponašati u emisiji, nema sumnje da je njen suprug Toni vrlo zadovoljan što takvu ženu ima pored sebe.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here