Magazin Najnovije Showbizz

Procurila fotografija Bosanca od prije 30 godina, niko ne može da vjeruje kakav je frajer bio – Ljudi se hvataju za glavu, šta je ovo (Foto)

Procurila fotografija kako je izgledao Dragan Stojković Bosanac, poznati član žirija Zvezda Granda i harmonikaš dok je bio mlad!

Poznati muzičar Bosanac sve je iznenadio nakon što je podijelio fotografiju s početka karijere na kojoj je posve neprepoznatljiv. Bosanac je svojevremeno podijelio putem svog Instagram profila fotografiju iz tinejdžerskih dana, s harmonikom u ruci.

Član žirija popularnog muzičkog talent šou programa jedva na fotografiji i da ima brkove, koje su mu danas zaštitni znak, pa je čak u muzičkom takmičenju i predmet rasprave. Stojković je u opisu fotografije kratko napisao jedna iz arhive te dodao emotikon muzičkog instrumenta.

Njegova je fotografija pokrenula lavinu reakcija, a bilo je svakako i onih urnebesnih komentara. Kopija bosanskog Brus Lija, jedan majstor harmonike, drugi kung fua, Isti Mirza Delibašić, Lep mlad simpatičan, previše romantičan, samo su neki od komentara koje su mu fanovi ostavljali.

Kad smo već kod njegove fotografije, mora se priznati da naš harmonikaš zaista i liči na Brus Lija! Kakav je vaš komentar na fotografiju Dragana Stojkovića iz mladosti? Pišite nam svoja zapažanja! 🙂

Hvala što nas pratite.