Zadatci koji su predstavljeni vizuelno se mogu nekada poigrati na našim umom i poremetiti ga. To je u današnje vrijeme dovedeno do savršenstva, tako da ne znaamo kada je nešto stvarno, a kada je u pitanju fikcija. Veoma je važno da ga zato trenirate kako bi ostali fokusirani, i koncentrisani u svakom mogućem trenutku. Moć percepcije može početi slabiti a uz pomoć ovakvih zadataka ćete najbolje razvijati moždane vijuge, i postati jako bistriji i tako ćete vježbati mnoge jako komplikovane stvari.Kao što se može vidjeti na fotografiji ispod, ona je naslikana u dnevnom boravku, i predstavlja jednu sasvim običnu porodicu. Na njoj se zapravo dvije mačke koje su sakrivene a na vama je da ih pronađete, jedna se može veoma lako primjetiti, ali druga? Kreator fotografije je zaista sakrio dvije mačke na ovoj jako zanimljivoj fotki.

Zadatak je zapravo jednostavan a vi morate pronaći te skrivene mačke za manje od 30 sekundi ako ste u mogućnosti, a saznat ćete i sami da li možete to isto uraditi. Nadamo se da ćete uspjeti da nam date pravi odgovor na ovu zagonetku. Uporedite vaš odgovor sa ostalima a tako ćete najbolje naći odgovor na ovu jako specifičnu zagonetku.

Loading..

Pogledajte sliku a ako ste riješili za manje od 30 sekundi onda ste pravi  ekspert za ovakve stvari:

Sada trebate dati iskren odgovor i sebi, ali i nama, da li ste uspjeli da pronađete dvije skrivene mačke? Nije ih teško pronaći a da li ste uspjeli, to nam vi sada recite? Ako niste uspjeli da pronađete mačke onda ćemo vam reći da je jedna od mački na podu a tačnije ispred nogu od gazde.

Druga mačka se nalazi u krilu od vlasnice koja ju mazi kao što možete primjetiti.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here