Vjerujemo da smo vi barem jednom u život poželjeli neki laki način kako da dođemo do novca koji nam je prijeko potrteban,. Naravnom, ovdje mislimo na legalne načine.
Ono što je sto posto tačno jeste da za veliki kolčinu novca je potrenno neko vrijeme, ali i mnogo rada i truda.

Međutim, postoje i oni ljudi koji misle da će nekim stvarima uspjeti privući novac u svoju kuću. Nismo sigurni da li ovo funkcioniše, ali zasigurno radeći neke stvari i pritome posjedujući neke stvari u svojoj kući možemo da privučemo pozitivnu energiju, a možda ona naposlijetku privuče i novac.

Istina, cijeli svijet se trenutno nalazi u velikom problemu sa ekonomijom i nastoje shvatiti načine kako da se izvuku iz krize, dok za nas sa Balkana kriza je otkako znamo za sebe tako da nama ovo nije ništa novo, jer se mi cijeli svoj život vadimo iz kriza.

Međutim, postoji nekoliko načina koji će pomoći da se privuče pozitivna energija u vaš dom, a to je uglavnom vezano za feng shui.

Prema ovome, jako je bitna lokacija, odnosno mjesto na kojem spavate, a koliko je to važno, važno je i koje predmete imate pored sebe dok spavate,.

Bilo koji elektronski uređaj sa sobom donosi negativnu energiju, stoga ga nikako ne biste trebali nositi sa sobom, a umjesto toga vrlo rado ponesite neku drvenu kutijicu u kojoj držite neke važne stvari.


U nju možete odložiti neke stvari kao što je slika vašeg djeteta, narukvica koja vam je važna, jednostavno sve ono što vam je jako važno stavite tu.

Da li vi mislite da ovo može djelovati? Pišite nam vaše komentare..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here