Sigurni smo da nema nikoga kome ne smeta kada primijeti da njezin dom ima posebno loš miris iz odvoda, ali ako ste do sada bili očajni zbog ovog problema, sigurno će vam biti beskrajno drago što ćemo vam danas u našem članku donijeti rješenje koje će vam jednak izdisaju.

Općenito, ovaj neugodni miris nastaje kada se krvni ostaci hrane sakupe u odvodu, zbog čega se djelomično začepi, a kada se hrana počne razgrađivati, nastaju neugodni mirisi. Stoga je naš prvi savjet kako bismo bili sigurni da vaš dom ne skuplja hranu u vašem odvodu, jer možete biti sigurni da će se na takvim mjestima skupljati razne bakterije. Međutim, postoji način da se riješi ovaj problem koji ne uključuje bacanje skupih kemijskih proizvoda.

Loading..

Ono što vam treba je 400 ml octa, zatim tri žlice sode bikarbone i pet litara vode. Postupak je sljedeći: prvo morate staviti sodu bikarbonu u svoj odvod, a zatim malo po malo dodavati ocat. Odmah će doći do reakcije i odvod će se početi puniti pjenom, stoga dodajte male količine kako ne biste sebi napravili još jedan problem.

Nakon toga, pažljivo pripazite na tu pjenu i ostavite da reakcija djeluje nekoliko minuta, a onda sve što trebate je potopiti vodu. Miris će nestati i bit ćete sigurni da se u bliskoj budućnosti niti vaš odvod neće začepiti niti ćete imati takve probleme

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here