Iako je dlaka u ušima nešto s čime se susreće većina starijih godina, a posebno se to odnosi na muške članove, postoji neko istraživanje koje povezuje ovaj fenomen s problemima s kojima biste se mogli suočiti u bliskoj budućnosti. Na primjer, niz čimbenika dovodi nas u rizik od srčanog udara, kao što su naša tjelesna težina, genetske predispozicije i konzumiranje cigareta. Međutim, neki također svrstavaju dlačice u uši.

Od 1973. postoje podaci koji povezuju ovaj fenomen s bolestima srca, a prema ovoj studiji, bore na dijagonali našeg ušnog režnja mogu se povezati i ukazivati ​​na koronarnu bolest arterija. Bolest napreduje s godinama, a svi znaju da u kasnijim godinama dlačice u ušima postaju izraženije i da većina ljudi tada počne imati problema s tim.

Loading..

Kako je više slučajeva iznenadnih smrti povezanih sa srčanim bolestima povezanim s muškarcima, neki krive i dodatak testosterona koji mnogi muškarci znaju koristiti, a koji se inače tretiraju kao glavni i vodeći krivci kada je riječ o problemima s koronarnom bolešću u našem tijelu.

Iako se ovo u početku može činiti vrlo nelogičnim i možda jedno drugome ne bi imalo smisla, neće naštetiti da ubuduće obratite pažnju na uši i upozorite ostale bliske članove obitelji ili prijatelje, znate da su u opasnosti. Zdravlje bi vam uvijek trebalo biti prioritet broj jedan.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here